Feestje!

Vandaag is Levi 2 jaartjes groot geworden.. vanmorgen hing er al een mooie Bumba-slinger en lag er een cadeautje klaar (Bumba-xylofoon) maar was het nog even wachten op de jarige.
Ilah had ook een cadeautje mee want Levi is toch een dik dik vriendje van haar. De mama heeft haar best gedaan en de treinritjes zijn nuttig besteed aan halve kruissteekjes. Natuurlijk is het een beertje geworden, en ook het kadertje heb ik met décopatch in elkaar gestoken. Als extraatje heb ik Levi’s naam verwerkt in de steekjes.
Natuurlijk mocht een kaartje niet ontbreken, het is er eentje van Pooh-beer geworden, dan weet je meteen dat het van Ilah is. 🙂
Ilah heeft van Levi een dikke natte kus gekregen op haar wangetje, en ze vond het nog leuk ook. Ik zie het al voor me, straks zitten ze daar weer samen te schaterlachen terwijl Levi op z’n xylofoontje zit te tokkelen..

Ik denk dat ze met z’n allen nog een hele leuke dag gaan hebben vandaag, maar het is altijd leuk bij Magda, denk ik zo.
Slaapjes? Doe ik thuis wel.. 😉

Een fijne 2de verjaardag, Levi!

Laatste nieuwsje:
Het was blijkbaar een leuk feestje, na een stevig slaapje heeft Ilah zich mee aan tafel gezet bij feestvarkentje Levi en vriendjes Noah en Patrick. Ze heeft zelfs een miniem stukje cake geproefd maar dat vond ze maar niks. Het was allemaal gezellig en Levi heeft ook cadeautjes uitgedeeld: Ilah krijgt vanaf nu in bad ook het gezelschap van 2 hippe eendjes.
Het was allemaal nogal vermoeiend want Ilah is op weg naar huis in een diepe slaap gevallen..

bumba2.jpeg
Bumbadag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted by: Mama Beer | 05-30-2008 | 10:05 AM
Posted in: mama beer

No Comments »

No comments yet.

Comments RSS TrackBack URI

 

Leave a comment


View My Stats