Tellen tot kerst

Heel raar, ik wist dat ik vanmorgen met barstende koppijn zou opstaan, wat ook het geval was, maar mijn regels komen er niet helemaal door. Enkele roze plekjes op mijn maandverband en idem dito op het toiletpapier, maar voor de rest blijft het stil. Stilletjes hoop ik dat ze er toch door komen, de duiveltjes, maar nu ook weer niet op die manier dat het niet te houden is. Ik had vandaag al mijn voorzorgen genomen en genoeg alldays meegebracht naar het werk, maar voorlopig is dat allemaal niet nodig.
Vanmorgen was mijn eerste werkje een Nurofen innemen. Meestal ben ik dan een halfuurtje later van mijn hoofdpijn verlost, en tegen de tijd dat ik op de trein zat was dat ook zo. Deze middag kwam het weer een beetje op, maar in de wind staan waaien heeft ook geholpen.
De nieuwe ovulatiedatum is (ongeveer) berekend op .. Kerst! Heel fijn, maar we zitten dan een weekendje bij mijn ouders :-), net zoals in onze eerste probeermaand. Ze mogen best weten dat we aan het proberen zijn, maar we houden het toch liever nog wat stil (hahaha!).
Een teleurstelling is het ook weer, maar minder dan de eerste maand omdat ik me niet meer zo laten vangen heb. Ik ben nog niet abnormaal, we gaan nu voor de derde keer proberen en het percentage dat zo snel zwanger wordt ligt heel laag. Ik hoop wel dat het geen halfjaar gaat duren..

Posted by: Mama Beer | 12-11-2006 | 03:12 PM
Posted in: mama beer | Comments (0)

10 december

Van 33 naar 31, het ziet ernaar uit dat mijn cyclus terug de goeie richting uitgaat. Al had ik natuurlijk helemaal geen nieuwe cyclus willen beginnen, we gaan toch door naar een derde ronde.
Het fijne eraan? Dat we drukke kerstdagen tegemoet gaan want dan zit ik volop in mijn vruchtbare dagen.
Het valt iets minder zwaar dan bij de eerste maand, maar het is toch weer een maand die voorbij is.

Posted by: Mama Beer | 12-10-2006 | 11:12 PM
Posted in: mama beer | Comments (0)

 


View My Stats