ziekjes

Het is haar niet meer aan te zien, maar Ilah zit inmiddels zo’n weekje en half aan de antibiotica. Na weken gesukkel met snotneuzen en hoestbuitjes heeft Dr. Rummens er een eind aangemaakt toen we bij hem op maandelijkse controle waren.
Ilah had zoveel last van snot dat het langs haar traanbuisjes uitgelopen kwam en haar oogjes dichtplakte. Ze hoeste ook veel slijmpjes op en ze had het echt lastig. Net bij hem op controle kreeg ze ook ineens koorts en mama mocht onder het goedkeurend oog van de dokter een poepsnoepje steken.

Inmiddels is er van snotneuzen geen sprake meer, hoestjes doet ze vooral om aandacht te trekken en tussen haar slaapmomenten door is ze weer ons grote kapoentje.  Nu Ilah zowat genezen is, is het de beurt aan mama en papa. Omdat papa zijn rust wel kon gebruiken is ze deze woensdag door oma en opa ontvoerd en mocht ze helpen de kerstboom opzetten.
Thuis doet ze niet liever dan op en af de grote zetel (en stoelen) kruipen, en daarom hebben we haar ook een zeteltje in huis gehaald. Ze was er meteen zot van en het is een plezier haar bezig te zien. Zeker als ze een ‘homer simpson’netje doet en lekker languit gaat liggen. Ze neemt ook wel eens papa’s zitstijl over (met een voet onder z’n billen) of gaat netjes een boekje zitten lezen…

pict0171.JPG     pict0158.JPG

Posted by: Mama Beer | 12-07-2008 | 12:12 PM
Posted in: mama beer | Comments (0)

Ilah met kroontje

ilahjarig.jpg

Posted by: Mama Beer | 12-02-2008 | 11:12 AM
Posted in: Kleine beer | Comments (1)

 


View My Stats