maandje overslaan

De zaterdag (23/12) leek alles normaal en was het eigenlijk weer tijd om eraan te beginnen, maar tegen de middag kreeg ik ineens behoorlijk hevige krampen in de buikstreek en die trokken door naar de liesstreek. Bij momenten was het dubbelplooien van de pijn en de ‘naweeën’ hebben nog heel de dag geduurd, met af en toe nog een pijnscheut erbij.
Zondag voelde ik nog steeds waar ik zo’n zeer had gehad en het voelde dan ook niet normaal aan.. Het zou kunnen dat het mijn eisprong was, maar dat was dan heel erg pijnlijk en alles behalve aangenaam. Het was ook de eerste keer dat ik dit meemaakte, en met het verdwijnen van de pijn verdween ook ineens de goesting om aan een beertje te werken..
De hele week nadien was ik ook steeds moe en ik had het moeilijk om mij ‘in gang te trekken’. Tegen het einde van de week vroeg Jurgen of het nog niet tijd was maar toen was het eigenlijk toch al veel te laat, en met de pijn die ik heb gehad snapte hij wel dat er iets niet in de haak zat. We hebben deze maand dan ook gewoon laten voorbijgaan..

De eerste dag op het werk is het Nieuwjaarsreceptie en tussen het vele kussen en de felicitaties door hebben ze ons zo’n 12 keer een baby toegewenst.. enkelen dachten dat het al zover was, maar op dat nieuws zullen ze toch moeten wachten…
Intussen heb ik gisteren weer m’n portie migraine gehad.. ik liet weten dat ik de pil terug zou nemen, dan had ik al die last niet, maar dat was niet naar de zin van Jurgen. Mijn regels zijn intussen nog niet doorgebroken en dat betekend dat mijn cyclus nu echt helemaal niet regelmatig meer is..
Rond 20 januari is het weer beertjestijd.. deze keer gaan we er weer voor.. ! (pijnscheuten of niet)

Posted by: Mama Beer | 01-09-2007 | 11:01 AM
Posted in: mama beer | Comments (0)

 


View My Stats