1 jaartje Ilah!

Een mooie, lekkere taart.. héél véél cadeautjes en héél véél aandacht voor 1 meisje: Ilah!

pict0122.JPG

pict0107.JPG

Posted by: Mama Beer | 11-12-2008 | 10:11 PM
Posted in: mama beer | Comments (0)

Bijna Feest!

Gisteren zijn we alvast goed begonnen.. oma, papa en ik hebben ballonnen zitten blazen.. of oppompen, want met al die zieken in huis is het zoeken naar extra adem.
Ilah’s park is nu opgevuld met sinterklaas- en poohballonnen en vanavond is het slingertijd. Deze namiddag is het nog aan mij om leuke kadootjes in te pakken zodat ons meisje morgen lekker mag papierscheuren en genieten.

De festiviteiten zijn eigenlijk vrijdag al ingezet. Van onze onthaalmoeder Magda heeft Ilah een lekker ouwerwetse telefoon van fisher-price gekregen en zaterdag heeft ze van ons een Tomy opwektipi gekregen, ook voor haar verjaardag.
En op de boekenbeurs hebben we ook leuke boekjes gekocht van Clavis. Die hebben we slim weggestoken want anders had ze die ook al verslonden. Die zijn dan weer van Sintemaarten.
Gisteren hebben oma en opa ook een cadeautje meegebracht van hun overbuurvrouw Maria: Ilah’s eerste pop is een feit. Maar het is nog even wennen na al die diertjes in huis.

Morgen is het pas echt feest: met taart en slingers en ballonnetjes en bezoek en een kroontje (dat ze niet wil opzetten) en veel, heel veel cadeautjes. Intussen zit ze heel veel te bladeren in onderstaand boekje…
Laat dat buiten maar snertweer zijn, binnen schijnt de zon!

jarig.jpg

Posted by: Mama Beer | 11-10-2008 | 11:11 AM
Posted in: mama beer | Comments (1)

 


View My Stats