Poohbeer-gekte

Gisteren was het (eindelijk) mijn beurt om mijn voorlopig rijbewijs gaan te halen. Gelukkig geen al te lange wachtrijen en bijgevolg was ik snel weer buiten.
Ik was eerst nog snel langs het Kruidvat gereden, ze hadden weer een leuke Pooh-beer set in huis gehaald en met die babyspulletjes moet je snel zijn. Spuuglapjes, een slaapzak en enkele bodiekes zijn toch nog mijn deel geworden, het box(park)deken en de badcapes waren al verdwenen. 🙁

Veel kleertjes gaan er waarschijnlijk niet op onze geboortelijst staan, er zullen zo al genoeg spulletjes zijn die we nodig hebben. We gaan er deze maand eens goed over nadenken want ergens begin augustus gaan we de eerste keer naar Cocinella om de lijst te bespreken. Een aantal dingen weten we al zeker, maar deskundige raad zal hier en daar welkom zijn. Zoals daar zijn: borstpompen voor het afkolven van mijn moedermelk bestaan in allerlei vormen en systemen. Welke zal het worden? Net zoals de vele babyfoons om uit te kiezen..
De enige zekerheden momenteel zijn de (baby)kamer, het park en de koets.

Het kriebelt ook enorm om eens te gaan informeren naar geboortekaartjes en -suiker. Omdat het ook voor ons nog een mysterie is kunnen we niet echt jongen-meisje kiezen, maar dat hoeft ook niet persé. Er zijn genoeg kaartjes en suikertjes die ‘neutraal’ zijn voor al de toekomstige ouders die zelf niet (willen) weten wat te verwachten tot het geboren is..

Vandaag heb ik een mindere dag, het korte stukje van het station naar het werk was er teveel aan, ik heb me meteen in onze makkelijke zetel gezet om te bekomen. Volgens Jurgen was ik helemaal bleek en was zelfs de kleur uit mijn lippen. Even een slecht moment gehad, maar een bijna slapeloze nacht kan er ook mee te maken hebben. Vanmiddag gaan we een wandelingetje maken, even naar buiten wat ‘frisse’ lucht halen.

kruidvat.jpg kruidvat1.jpg

Posted by: Mama Beer | 06-28-2007 | 11:06 AM
Posted in: mama beer

No Comments »

No comments yet.

Comments RSS TrackBack URI

 

Leave a comment


View My Stats