naar de 20..

Stilletjesaan komt de energie terug.
Nu de drukke agenda voorbij is en ik de rijlessen achter de kiezen heb, kan ik terug op adem komen. Het enige dat nu nog telt is het volgende bezoek aan de gyné nu vrijdag, en de vakantie aan zee over enkele weken.
Het is misschien nog heel vroeg, maar het fenomeen ‘nestdrang’ begint op z’n gemakje door te breken. Een grote, radikale kuis dringt zich op.. 🙂

Nu ik 18 weken ben wordt het tijd dat ik nog wat zwangerschapkledij ga kopen. De enkele stukken die ik heb helpen me verder, maar als m’n buikje aan dit tempo blijft groeien kan ik binnen de kortste keren geen ‘gewone’ tshirtjes meer aan doen.
Nog even geduld en het is weer braderietijd, misschien kan ik dan nog wel enkele koopjes doen.
Dit weekend bij mijn ouders heb ik opnieuw heel het verhaal van mijn geboorte mogen aanhoren, hoewel er elke keer wel iets nieuws bijkomt lijkt het allemaal toch niet zo vanzelfsprekend te zijn dat ik op deze wereld rondloop. Na 3 zware miskramen bleek dat de babietjes zo goed als geen voedsel kregen van de moeder(koek) en dus niet levensvatbaar. Ook toen ze zwanger was van mij lieten de dokters al snel weten dat ze ‘het’ ging verliezen. De laatste 2 maanden heb ik inderdaad zo goed als geen voedsel gekregen, en een weekje vroeger dan voorzien kwam ik toch ter wereld. Met m’n 2 kilootjes heb ik nog een tijdje in de couveuse gelegen, maar ik heb al snel een mooie inhaalbeweging gedaan. Het kwam erop neer dat ze op het einde van haar zwangerschap net zo’n buikje had als ik nu (al heb) ..

Buiten de ochtendmisselijkheid heb ik helemaal geen klagen en is het wachten op een eerste duidelijk teken van leven. Vooral Jurgen wacht daar ongeduldig op. 🙂
Als het nog zo beweeglijk is als bij de vorige consultatie zullen we nog genoeg beweging voelen.

Posted by: Mama Beer | 06-18-2007 | 11:06 AM
Posted in: mama beer

No Comments »

No comments yet.

Comments RSS TrackBack URI

 

Leave a comment


View My Stats