Boost!

Ik wacht nog steeds vol ongeduld op de zogenaamde energieboost die je na de eerste 3 maanden zou krijgen.. Intussen ben ik 16 weken oftewel 4 maanden en het mag nu wel eens.

Toen Jurgen gisteren van zijn autoritje terugkwam lag ik voor dood in de zetel. Ik had nog in m’n bedje willen kruipen maar dat lukte niet meer.. Toen ik tegen half acht wakker werd lag ik nat in het zweet en had ik (nog steeds) hoofdpijn. De laatste tijd is die hoofdpijn een teken van vermoeidheid en als ik me niet even neerleg raak ik er niet makkelijk van verlost. Mijn lichaam was volop bezig geweest met het Chinezen te verwerken (zie D&D blog) en hoewel ik zowieso al een hogere temperatuur heb had ik het gisteren heel zwaar. In mijn slaap had ik bovendien een dekentje over mij heen getrokken en dat was er net teveel aan. 🙁

Intussen is gebleken dat de ochtendmisselijkheid ook een eigen programma heeft. Tijdens de werkweek sta ik gegarandeerd mijn ontbijt weer buiten te werken, maar in het weekend heb ik er totaal geen last van.. Ik ben ook voor het eerst sinds lang weer mee boodschapjes gaan doen, en ik ben helemaal niet mottig geworden. 🙂

We zijn weer even langs de Cocinella geweest, ik wilde toch weten hoelang het duurt voor een Stokke geleverd wordt, want ik heb al verhalen gehoord van ‘maanden’ en een koets is nu toch iets dat op tijd in huis moet zijn. Blijkbaar maken ze zich sterk dat het binnen de 6 weken geleverd wordt, maar begin september komt Stokke met iets nieuws en als we tot dan wachten zijn we nog op tijd. Wat dat nieuw is wist de mevrouw ons nog niet te vertellen, maar als we het ‘oude’ systeem wilden was dat ook geen probleem. Benieuwd!
Ook weer even langs de parkjes gegaan en daar staat de keuze ook vast. Ik zou nu al willen bestellen, maar Jurgen houdt me tegen. 😉
Hij wil eerst de kinderkamer af hebben.. maar dat zal nog even duren vrees ik.

Posted by: Mama Beer | 06-04-2007 | 11:06 AM
Posted in: mama beer

No Comments »

No comments yet.

Comments RSS TrackBack URI

 

Leave a comment


View My Stats