iedereen ziek!

We zijn een dikke week buiten strijd geweest, zondag na Senne’s doop had ik een slaapdagje. Mama dacht eerst dat ik m’n slaap van de dag voordien aan het inhalen was, maar maandagochtend was duidelijk dat ik ziekjes was.
Of zoals in de “Grote m’neer Cactus show”: De tweede ronde, de twééde ronde!
Niet alleen ik moest naar de dokter, mama ook. Die kreeg meteen te horen dat ze zeker pas donderdag terug mocht gaan werken: Keelontsteking vanjewelste.
Net zoals ik: infectie van de luchtwegen en dus nog steeds m’n siroopje blijven nemen en nu ook aerosollen erbij.
Andere zieken deze week:
papa: eigenlijk vorige week ziek, maar deze week ook nog steeds een beetje.
meetje: net een week terug na haar lange vakantie in Italië, nu een weekje thuis met zware keelontsteking.
peetje: op en af ziekjes maar toch.
oma: keelontsteking, waarschijnlijk van ons overgekregen.
andere oma: ook al van vorige week ziek, maar nog steeds aan de sukkel zoals papa, ook infectie van de luchtwegen oftewel bronchitis zelfs.

En niet te vergeten, de wachtrijen bij de dokter die allemaal gezellig zitten te snotteren en te hoesten, en de collega’s op het werk die het één voor één laten afweten.

Mama heeft uiteindelijk nog 2 dagen verlof genomen omdat ik nog niet terug naar onthaal kon. We wilden de andere kindjes niet ziek maken. Mama kon zo ook nog een beetje bekomen, maar vrijdag ben ik dan toch naar oma en opa gaan logeren. Mama was nog moe en wilde graag een beetje rust terwijl ik lekker actief begon te doen. Ik kroop de hele tijd rond, wilde alles onderzoeken en zat geen minuut stil (buiten m’n dutjes) en mama kreeg niet de kans om eens 5 minuutjes in de zetel te zitten om te rusten.
Ik ben heel braaf geweest bij oma en opa en morgen mag ik terug naar Magda. Ik hoest soms nog eens maar voor de rest alles ok. Ik heb ook wat koortsblaasjes rond m’n lipjes maar met een zacht zalfje zijn ze al op weg te genezen. Het is echt niet meer aan te zien dat ik zo ziekjes ben geweest.

pict6300.JPG

In badje zodat we morgen fris naar Magda kunnen gaan..

Posted by: Mama Beer | 10-05-2008 | 11:10 PM
Posted in: Kleine beer

No Comments »

No comments yet.

Comments RSS TrackBack URI

 

Leave a comment


View My Stats