Planckendael

Gisteren zijn we gezellig naar Planckendael geweest. Het was nog eens vroeg opstaan voor ons allen, maar zo hebben we wat langer kunnen genieten van de vele diertjes..

Ik ben heel braaf geweest, heb weer nieuwe dingen geleerd en ben onderweg in slaap gevallen. Het was ook behoorlijk warm en mama heeft halfweg de dag andere kleertjes moeten geven, m’n kleedje was zowaar doorweekt (en niet van de pipi). Ik vond het heel leuk en wil zeker nog eens teruggaan!
Volgend jaar misschien? 🙂
Oma was deze week ook bij ons thuis en die moest natuurlijk mee.. papa heeft onderweg naar Planckendael een mooie foto gemaakt op de boot.

Morgen nog een laatste dag bij mama en papa (oma gaat namiddag naar huis) en maandag mag ik terug naar Magda en m’n vriendjes. Dat gaat raar zijn zo na 3 weken dikke verwennerij thuis. Ik zal het met ietsje minder moeten doen maar nu ik mezelve kan optrekken en in m’n parkje lekker lang op m’n beentjes kan staan zal Magda zeker weten wat doen.. 😉

pict6035.JPG
oma, mama en ik!

Posted by: Mama Beer | 07-31-2008 | 09:07 PM
Posted in: Kleine beer

No Comments »

No comments yet.

Comments RSS TrackBack URI

 

Leave a comment


View My Stats