triestjes

Eigenlijk was het de voorbije tijd allemaal een beetje triestjes… ik heb geprobeerd om altijd het zonnetje in huis te zijn, maar ik ben dan ook nog te klein om alles te verstaan.

Posted by: Mama Beer | 07-10-2008 | 09:07 AM
Posted in: Kleine beer

1 Comment »

  1. Jurgen, Cindy en Ilah,

    Ik wou eens kijken hoe groot dat jullie meisje al was en mooi ze is al zo veranderd, ja ik doe dat regelmatig toen ik plots het trieste nieuws las over je papa… Hierbij schieten alle woorden te kort, we willen jullie héél véél sterkte wensen in deze moeilijk tijd. Ook voor je mama zal het moeilijk zijn dan nog zo ver van jullie vandaan. Het is goed dat jullie haar wat opvangen met haar kleindochter bezig zijn zal haar goed doen.

    Groeten en sterkte, Veronique, Eddy en Amory

    Comment by Eddy & Veronique — July 15, 2008 @ 2:17 pm

Comments RSS TrackBack URI

 

Leave a comment


View My Stats