Senne

Vandaag zijn we naar het ziekenhuis geweest. Er is een babietje geboren in papa’s familie en we gingen even langs om te gaan kijken en cadeautjes te geven.
Senne is op 18 juni geboren en was 50,5 cmtjes groot en 3,46 kilootjes zwaar.
Ik mocht meteen bij tante Marianne (nu oma én meter) op schoot gaan zitten en iedereen vond het flink hoe mooi ik al zit. Kleine Senne sliep want hij had net melkje gekregen en mama mocht hem vasthouden. Ze kon zich niet voorstellen dat ik nog kleiner en lichter ben geweest dan Senne nu is want ik ben al flink gegroeid intussen. Papa wilde hem eerst niet vasthouden maar mama heeft hem toch zover gekregen. Papa was ook zo verbaasd, toen hij Senne vasthad. In ruil hadden ze mij aan Senne’s mama Sara gegeven en die verschoot eventjes dat ik al zo groot was.

Ik heb een mooie knuffelkikker gegeven aan Senne, ik wilde de zak eerst niet lossen maar mama opende m’n handje en zo kon Sara toch het cadeautje aannemen. Maar ik heb zelf zoveel leuke knuffels dat ik het uiteindelijk niet erg vond. Senne’s papa kreeg ook een cadeau, zo kunnen ze Senne met een gerust hartje laten slapen in zijn parkje, ik weet intussen alles van een aerosleep.

Sara en Senne lagen in de kamer net naast de onze van zo’n 7 maanden geleden, en voor mama en papa was het eventjes raar om terug op materniteit rond te lopen. Binnenkort mogen ze nog eens gaan want dan komt er nog een speelkameraadje bij..
Senne heeft zich ook eventjes laten horen toen hij een boertje moest verwerken, maar nadien was hij weer heel stil. Papa heeft een filmpje gemaakt en dat kan je hier zien.

senne.jpg

Posted by: Mama Beer | 06-21-2008 | 09:06 PM
Posted in: Kleine beer

1 Comment »

  1. […] zaterdag 27 september stond er opnieuw een doop op het programma van de familie S. want ook Senne zou dit ritueel mogen meemaken. Het was nog een van de laatste mooie herfstdagen en na een korte […]

    Pingback by » Blog Archive » doopviering — October 5, 2008 @ 11:04 pm

Comments RSS TrackBack URI

 

Leave a comment


View My Stats