dikke buiken mode

De eerste echte aankoop is een feit! Mijn jeansbroek is al 2 dagen te klein en dat wordt voorlopig opgelost met een elastiekje, een truukje uit een boekje ๐Ÿ™‚ .
Maar zo kan ik natuurlijk niet blijven rondlopen en dus wilde ik een grotere broek gaan kopen.. in de Jeanshouse, mijn vaste jeansleverancier. Blijkt dat de ultraruime maat (dik 2 maten groter dus) niet voorhanden is.. ik zal moeten uitwijken en ergens anders jeans moeten zoeken. ๐Ÿ™

Als oplossing voor nu en voor hopelijk de komende maanden zijn we dan naar de Mothercare gegaan. Daar hingen enkele toffe jeans en daar heb ik er nu eentje van mee. Maat 46! dat beloofd.

Buiten de buikband zie je er niks aan en lijkt het een gewone toffe jeansbroek, ideaal voor nu want we willen het toch nog even verborgen houden.
Maar ook ideaal voor over enkele maanden want ook deze band was behoorlijk rekbaar. Er waren nog andere broeken en รƒยฉรƒยฉntje was ENORM. Zelfs ik zou er 2 keer inkunnen, en Jurgen vond het toch nogal nu ja, groot, maar wie weet hoe ik er binnenkort bij loop. ๐Ÿ™‚

Morgen ben ik ocharm 5 weken ver en soms denk ik dat ik aan het overdrijven ben, maar mijn borsten doen nog steeds zeer met als extra soms nog eens steken of jeuk, en telkens ik gegeten heb werkt mijn fabriekje dubbel. Vanmiddag werd ik bijna mottig van de warmte die ik afgaf. Volgens boekjes die het kunnen weten verbruik je tijdens je zwangerschap (en vooral in het begin) 20% meer energie dat je uit je voeding haalt.. misschien ook een reden waarom veel vrouwen afvallen de eerste weken.
“Je lichaam gaat 40% meer bloed produceren waardoor je nieren veel intensiever moeten werken. Je hart gaat gemiddeld 15 slagen extra per minuut kloppen en bij elke ademhaling adem je tot 15% meer lucht in.”

Posted by: Mama Beer | 03-22-2007 | 06:03 PM
Posted in: mama beer

No Comments »

No comments yet.

Comments RSS TrackBack URI

 

Leave a comment


View My Stats