Aerosolleken+

Vanmorgen zijn we opnieuw naar de dokter geweest, het beterde niet echt en ik had het gevoel dat de aerosol een maat voor niets was.
Ilah hoest intussen meer en ze piepemuist al eens door haar neuseke. Soms rochelt ze als een oude vent en dat vonden we maar niks.
De dokter hoort echter niks piepen en het zit dus helemaal in neus en keel. Tijdens een niestbui na het aerosollen kwamen er behoorlijk wat snottebellekes af, maar voor de rest heeft ze eigenlijk geen verstopt neuzeke. De hoest klinkt me bekend, geen droge hoest maar echt met slijmpjes ook lijkt het wel.
Dan maar straffer spul voorgeschreven. Allemaal via de aerosol toe te dienen. Zoveel ml van dit, zoveel druppels van dat. Zoveel daags extra neusdruppels (dat wordt moeilijk) en dan zou het vele beter moeten gaan tegen het weekend.
Maar volgens de dokter kan het ook een klein allergietje zijn. Net zoals mama en papa een beetje hooikoorts of allergisch aan pollen, dat valt nog af te wachten.. maar zeker iets om te bespreken met Dr. Rummens.
Gaan we tegenwoordig met z’n drie├źn de dag beginnen met snotneuzen, prikkelkeel en -ogen.
Ziek of allergie, dit zal ze alvast doorstaan hebben tegen dat ze naar de onthaalmoeder mag/moet. Ilah geniet intussen van de extra aandacht..

Posted by: Mama Beer | 04-29-2008 | 10:04 AM
Posted in: mama beer

No Comments »

No comments yet.

Comments RSS TrackBack URI

 

Leave a comment


View My Stats