Aerosolleken

Ons Ilahken zit aan de aerosol en dat heeft ze heel flink gedaan.
Gisteren klonken haar aandachtshoestjes een beetje anders en we zouden het in het oog houden. Door de babyfoon hoorden we gisterenavond echter ook een hoestje en deze was duidelijk niet aandachtvragend.
Vanmorgen gekreun tijdens het flesjedrinken en na een halve portie had ze er genoeg van. Begin van een dagje ellende bleek want het huilen hield niet meer op. Van papjes was vandaag helemaal geen sprake, melkje ging al moeilijk en dus maar beter niet aandringen. Ilah in bedje leggen zou voor beiden misschien een beetje rust betekenen, maar haar huiltje werd er niet beter op. Gelukkig ben ik eens gaan kijken want even later kwam er een fontein van melk uit haar mondje, alles ondergespuwd. Verse kleertjes waren aan de orde en ook de papa werd op de hoogte gebracht dat de mama aan het einde van haar latijn zat. Hoofdpijn, oorpijn en de voorraad geduld al ver op want er was geen helpen aan. Tegen de tijd dat papa de voordeur opendeed lag Ilah op m’n arm te ronken. Dit klonk niet goed vonden we beiden, een doktersbezoek niet te vermijden.

De dokter vond dat Ilah wel eens haar keeltje mocht opengooien maar in plaats daarvan was ze weer de braafste en curieuste kleine meid die je maar kan indenken. Na kort onderzoek mét friscostoksken bleek dat Ilah een kleine infectie heeft. Van de luchtwegen. Mama weet hoe dat voelt.. 2 maal per jaar.
Onze brave meid vond het aerosolmachien eerst wel iets raar, maar algauw wilde ze als vanouds alles in haar mondje steken. Onder goedkeurend oog van oma en opa onderging ze zonder problemen haar eerste 10 minuten onder stoom.
Het ging even later alweer beter en er kon weer een lachje af. In het parkje lag ze snel te spelen met haar vriendjes tot de slaap erop volgde.
3 maal daags aan de aerosol tot ze weer beter is.. en extra veel vertroetelen.

Posted by: Mama Beer | 04-25-2008 | 09:04 PM
Posted in: mama beer

No Comments »

No comments yet.

Comments RSS TrackBack URI

 

Leave a comment


View My Stats