Quality-time

Dit weekend was het volledig aan Jurgen om voor Ilah te zorgen.
Etentje geven, voor propere billetjes zorgen en vooral haar de hele dag bezig houden, uitgezonderd haar slaapmomentjes natuurlijk.
Ik zou intussen een quasi zorgeloos weekendje hebben.. was het plan.
Ilah heeft me, ondanks alle goeie zorgen van papa, toch nog graag in de buurt. En nu ze vollop van haar leuke ‘ik laat alles zonder verpinken vallen” spelletje geniet is het best dat er altijd iemand in de buurt is. Eens de voorraad uitgeput wordt er vaak luidruchtig om aandacht gevraagd en beginnen we gewoon opnieuw. Ook hoestjes, proestjes of semi-niestjes worden gebruikt om de aandacht te trekken.

Ik heb dus sinds lang nog eens kunnen ontspannen door aan een quiltwerkje te naaien, hoewel het toch regelmatig aan kant moest gelegd worden heb ik de smaak te pakken en hoop ik dat Ilah me enkele momentjes gunt om haar dekentje af te werken.
Het is heerlijk zo thuis te zijn en voor ons meisje te kunnen zorgen, maar ik begin het werk teveel te missen en wil wel eens iets anders.
Ik tel de dagen af en ben blij als Jurgen het zoals dit weekend dus, eens overneemt. Een kans voor hem om de verloren uren een beetje in te halen want het mag duidelijk zijn, Ilah’s kleine gewoontjes, geluidjes en aankomende hongertjes zijn toch een beetje zoeken voor hem.

Morgen is het weer aan mij, maar het zal een korte week zijn want vrijdag neemt Jurgen een hele dag verlof zodat hij namiddag mee naar de kinderarts kan.
Zo zal het toch nog snel 19 mei zijn, en tegen dan kijk ik waarschijnlijk uit naar de eerste momenten weer samen met ons meisje. Hopelijk denkt zij er dan ook zo over, als ze bij een toffe onthaalmoeder en andere lieve kindjes is geweest… maar dat is pas over een maand en intussen ben ik nog van dienst.
Volledig uitgeprikt heb ik niet dit weekend, maar Jurgen heeft toch veel uit m’n handen gepakt.
Het heeft eens deugd gedaan…

Posted by: Mama Beer | 04-14-2008 | 08:04 AM
Posted in: mama beer

No Comments »

No comments yet.

Comments RSS TrackBack URI

 

Leave a comment


View My Stats