3 op een rij!

Ondanks de regeldagen waar ons meisje nu weer volop inzit, heeft ze ons voor de derde nacht op rij verrast.
Gisterennamiddag heeft ze zich om de 2 à 3 uurtjes gemeld voor een nieuw bordje eten, op den duur vroeg ik me af of er eigenlijk nog iets in voorraad was.. en dus bereidde ik me al voor op een nacht met weinig slaap en vele huilmomentjes want ook dat behoort tot de regeldagen.

Het was wat later dan de voorbije dagen, het ging al naar middernacht toen ze haar keeltje nog eens openzette voor hongertjes en niet meer voor krampjes. De buren konden het even niet appreciëren en zetten hun juke-box wijd open, maar dat zal niet vaak meer moeten gebeuren of de papa gaat behoorlijk kwaad worden..
Hongertjes dus en ze nam er uitgebreid haar tijd voor. We zijn uiteindelijk allebei even in slaap gevallen met Ilah tussen ons in, maar toch moest ze weer naar haar bedje. Zonder morren of tegenpruttelen werd ze weer warm ondergestopt en buiten enkele kreuntjes tijdens de nacht hebben we haar niet meer gehoord tot ongeveer half zeven vanmorgen. Scheetjes wegwerken en dan mama erbij roepen en een nieuwe dag is begonnen!

Dit hadden we helemaal niet verwacht.. zo snel.. hopelijk blijft ze dit volhouden want zo komt er toch langzaamaan regelmaat in haar uren. Ze begint ook meer en meer door te wegen de laatste tijd en dus waren we bij de CM een weegschaal gaan huren (10€ voor 2 maanden) zodat we haar toch een beetje kunnen bijhouden. Net voor ze in haar badje zou gestopt worden werd ze in haar nakie op de weegschaal gelegd: 3,900kg!
Ik had al zo’n vermoeden dat ze makkelijk naar de 4 kilootjes ging..

Misschien brengt de kerstman wel een extra cadeautje voor Ilah, maar dan moet ze wel lekker doorslapen want anders zouden we hem wel eens kunnen storen op zijn ronde.

Posted by: Mama Beer | 12-23-2007 | 03:12 PM
Posted in: mama beer

No Comments »

No comments yet.

Comments RSS TrackBack URI

 

Leave a comment


View My Stats